Maastricht magazine >
lifestyletravel

Dit zijn de mooiste roze hotels

Dit zijn de mooiste roze hotels
Artikel begint onder de advertentie

Het valt niet te ontkennen: roze is een charmante, liefdevolle en dromerige kleur. Een kleur die op veel plekken extra sfeer en ontspanning weet te brengen. Niet zo gek dus, dat steeds meer hotels voor een roze thema kiezen. De ene doet dat wat subtieler dan de andere, maar roze komt bij elk van deze accommodaties duidelijk terug. Voor jou als vakantieganger zorgt de uitstraling van zo een hotel voor een extra levendige herinnering. Wij hebben de mooiste roze hotels voor je op een rijtje gezet en beginnen dicht bij huis.

1. The Anthony – Utrecht

Op slechts iets meer dan tien minuten loopafstand van het Centraal Station van Utrecht vind je hotel The Anthony, gehuisvest in een voormalig kloostergebouw. Het sfeervolle hotel aan de Kanaalstraat in de wijk Lombok, een wijk die de laatste jaren helemaal hip en happening is, heeft behalve eenvoudige tweepersoons- en familiekamers ook suites, lofts en penthouses. Het hotel en zijn kamers zijn grotendeels roze gedecoreerd. In de directe omgeving vind je meer dan genoeg opties voor een hapje en een drankje. Een accommodatie om verliefd op te worden!

2. Paradiso Art Hotel – Ibiza

Iets verder van huis kun je in roze sferen verblijven in het Paradiso Art Hotel op Ibiza. Deze accommodatie is geheel in Art Deco stijl uitgevoerd. Alle suites zijn ingericht in de typische stijl van de jaren zeventig. Roze komt overal terug: op de muren, de bedden en de kleinste decoratieve details. De kers op de taart zijn de roze bar en het roze zwembad. Het Paradiso Art Hotel is alleen voor volwassenen bedoeld en ligt op twee kilometer afstand van Ocean Beach.

3. Amanjena Hotel – Marrakech

De Marokkaanse stad Marrakech is een bonte verzameling van geluiden, geuren en kleuren. Als dat je nog niet genoeg is, kun je ook nog eens kiezen voor een verblijf in het Amanjena Hotel. Dit is een luxe 5-sterrenresort. De architect heeft zich laten inspireren door de rooskleurige gebouwen van de oude stad. De accommodatie en zijn omgeving zijn prachtig; de tuin met de grote vijver en hoge palmbomen vormen een oase van rust. Wanneer je in dit hotel verblijft, word je vanzelf helemaal zen.

4. Hotel Grand Amour – Parijs

Hotel Grand Amour aan de Rue de la Fidélité in de Franse hoofdstad is de accommodatie in deze lijst die het wat de kleur roze betreft het subtielst aanpakt. Het beschikt over verschillende soorten kamers en een groot deel daarvan is in jouw lievelingskleur uitgevoerd. Zoals je van de Fransen gewend bent, is iedere kamer met oog voor detail ingericht en passen alle elementen naadloos bij elkaar. En de extra’s die dit hotel je heeft te bieden? Een prachtige binnentuin en een prijskaartje waar je -in tegenstelling tot wat je verwacht- niet steil van achterover slaat.

5. PinkCoco hotel – Gili Air (Indonesië)

Het kan zelfs geen enkele voorbijganger ontgaan: het PinkCoco hotel op Gili Air, een klein tropisch eilandje dat bij het Indonesische Lombok hoort, is rozer dan roze. Roze ligbedjes, roze opblaasflamingo’s in het zwembadwater, roze parasols en zelfs bootjes in dezelfde kleur die aan het strand aangemeerd zijn. Vanuit het hotel stap je direct het fijne zandstrand op. En schuif je als niet-gast van het hotel aan bij het restaurant? Wanneer je iets in de kleur roze draagt, kun je rekenen op 10 procent korting op de totaalprijs.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *