Maastricht magazine >
beautyskincare

Gekleurde dagcrème van !QMS

Gekleurde dagcrème van !QMS

Oké, het is de lelijkste verpakking ooit. Bovendien is het potje niet handig om mee te nemen op reis. Ook de naam van de gekleurde dagcrème van !QMS schrikt af. Maar verder is de Sport Active Cream van !QMS een make-upje dat je zeker hebben wilt. Dat is als je net als ik (en de meeste van mijn vriendinnen) niet van lagen make-up houdt.

Artikel begint onder de advertentie

Een vriendin van mij ontdekte de Sport Active Cream van !QMS bij Schoonheidssalon Christel in België. Ze gaf me de getinte dagcrème cadeau voor mijn verjaardag. Hing nog geen 10 minuten later aan de telefoon om te vragen of ik de gekleurde dagcrème al had geprobeerd. Herinnerde mij eraan dat ik haar onlangs complimenteerde met haar stralende huid.

QMS gekleurde dagcreme

Geen paniek: de gekleurde dagcème van !QMS kleurt naar de tint van jouw huid

 

De Sport Active Cream is een getinte dagcrème die kleurt naar de tint van je huid. De crème is uitgerust met een SPF30 factor en bevat 65% OPC. OPC heeft een zeer sterke antioxidanten werking en geeft de huid een goede bescherming tegen veroudering. Het resultaat? Een huid die natuurlijk oogt, geen dikke lagen make-up, en natuurlijk glanst.

Ondanks dat ik de Sport Active Cream pas enkele keren heb gebruikt, kan ik het nu al aanraden. Gezien de enorm onhandige verpakking, gaat de pot !QMS echter niet mee op reis. Op die dagen blijf ik DayWear van Estée Lauder gebruiken om mijn huid te laten stralen of de gekleurde dagcrème van Sisley als ik mijn huid iets wil ophalen.

 

Eerdere beautygeheimen van mij en mijn vriendinnen:

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *