Maastricht magazine >
fashionfashion-news

LovestoHave.com gaat om

LovestoHave.com gaat om

Zal ik of zal ik niet… Al een tijdje wil ik de fans van LovestoHave.com betrekken. Betrekken bij de plannen van LovestoHAVE. En terwijl ik dit schrijf, vraag ik me onmiddelijk af of ik de naam niet toch zal schrijven als LOVEStohave. Hoe ik LovestoHave.com in de ook toekomst schrijf, ik neem je graag mee.

Artikel begint onder de advertentie

LovestoHave.com 6 jaar

Ik herinner me als de dag van gisteren, nu meer dan 6 jaar geleden, dat ik opdracht gaf om LovestoHave.com te bouwen. Als communicatieadviseur werkte ik steeds in opdracht van anderen. Het leek me zo heerlijk om één project helemaal van mezelf te hebben. Waar ik niet steeds diende te informeren, betrekken en overtuigen om de volgende stap te maken in een proces. Een project waar ik zelf 100% keuzes mocht maken.

Winkels samen sterk 

Bovendien zag ik, vanuit de kennis die ik heb van online media, dat verbinding tussen winkels nodig was om door de zoekmachines gewaardeerd te worden. Ook viel het me op hoe winkels en merken worstelden met online-PR. In die tijd waren er echt nog tal van winkels zonder Facebook-pagina en soms zelfs zonder site. Dus bedacht ik een drieluik. Een drieluik met informatie over winkels, de merken die de winkels verkopen en blogs met loves to haves van het seizoen. Die dingen die je wilt hebben. We noemden onszelf labelfinder.

Waarom LovestoHave.com bij mij past

Een plan dat uitstekend bij mij past. Omdat mensen me als vraagbaak gebruiken, omdat ik hou van delen, dol ben op verbinden en graag schrijf. En zo kwam alles samen.

Die website is spuuglelijk

Ondertussen bestaat LovestoHave.com 6 jaar. Je kunt gerust stellen dat de site qua look & feel spuuglelijk is. Ook technisch mag er wel een update tegenaan. En eerlijk gezegd heb ik zelf zin in een nieuwe uitdaging. Een nieuwe koers.

Van toen naar nu en binnenkort

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met na te denken over hoe dan wel. Hoe de volgende stap te zetten. Sterker nog, de stap is gezet. Mede dankzij enkele organisaties die de waarde van LovestoHave.com kennen en een lange termijn samenwerking zijn aangegaan (nogmaals 100-en-1 keer dank). Een nieuw logo is gemaakt, een huisstijl uitgewerkt en site in de maak. Dat gaat niet over één nacht ijs. Ik diende immers te verzinnen hoe ik de toekomst voor me zie. Daarbij ook na te denken over de enorm massa winkel- en merkinformatie die in de site verstopt zit. En dan nog over die bijna 3.000 blogs die we in de afgelopen jaren hebben gedeeld.

LOVEStohave – of LovestoHAVE – bestaat bij de gratie van samen delen

Eén ding wil ik alvast verklappen. Of eigenlijk twee. Ten eerste namelijk dat de neiuwe site vet wordt! En dat is het allerbelangrijkste. Ten tweede dat LOVEStohave, of wordt het nu toch LovestoHAVE, nog sterker het delen centraal stelt. Delen van coole plekjes, vette restaurants en te hebben items. Delen waar je die gave items kunt kopen. Delen over het merk achter dat gave item. En dat delen dan weer samen met bloggers. Bloggers die bijdragen aan blogs (dat is immers wat een blogger doet), maar ook de blogger laten profiteren van kennis en kunde. Door terug te koppelen op hun persoonlijke bijdragen. Ze te laten groeien in hun werk. En ze de kans te bieden in opdracht van een merk of winkel te posten.

LOVEStoHave nieuwe stijl

Blijft zoals het is. Maar dan fris en anders. En nog meer samen. Voor jou. Voor de vrouw van 35+ met een leven. Een vrouw die meer doet dan de hele dag foto’s van haar kinderen posten op Facebook. Een vrouw die weet wat ze wil, met wie je een gesprek kunt aangaan en die fashion niet alles omvattend vindt. Maar die er wel leuk wil uitzien, omdat dit het leven zoveel vrolijker maakt. Die bewust koopt. Die veel te dure Gucci tas, omdat designer fashion nu eenmaal kunst is. Dat ene stuk van de Zara, omdat ze het gaat dragen. En die fairtrade jeans, omdat ze van eerlijk houdt. Kortom; LovestoHAVE blijft er voor jou!

Schermafbeelding 2016-04-12 om 12.15.51Foto uit het eerste jaar van LovestoHave.com. Het aantal keren dat ik door de jaren heen in een trainingsbroek of jogging op de foto voorbij ben gekomen, is zelfs op de handen van een heel voetbalelftal niet te tellen. Op de foto reageerde via Facebook de editor van een vooraanstaand fashionmagazine met een compliment, dat maakte me vrolijk, trots en blij. Wat is er ondertussen veel veranderd.

Foto boven: Eén van de eerste blogjes waar ik zelf op de foto sta. Betreft een foto uit 2010; het beginjaar van LovestoHave.com.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *