Maastricht magazine >
fashion

LouLou Tuxedo jeans van Hudson

LouLou Tuxedo jeans van Hudson

Het Amerikaanse denimlabel Hudson staat vooral bekend om zijn sexy uitstraling, maar het merk gebruikt ook de meest prachtige premium denim, geproduceerd in Italië en Japan. De afwerking gebeurt nog steeds met de hand in Los Angeles, wat iedere broek uniek maakt. Voor één van hun nieuwste voorjaarsmodelletjes heeft het designteam zich laten inspireren door het Franse model LouLou de la Falaise, muze van wijlen Yves Saint Laurent, die op zijn beurt weer in de jaren ’60 de vrouwelijke smoking heeft geïntroduceerd. Snappen we het nog?

Artikel begint onder de advertentie

In ieder geval is de LouLou op dit moment de hottest skinny in town. Of de glow in the dark tuxedo streep daar ook iets mee te maken heeft? Is mogelijk, maar een trendy musthave is het zeker, want inmiddels is deze zogenaamde limited edition voor de tweede keer uitgebracht.

Helaas zijn bij ons nog geen verkooppunten van de Hudson jeans collectie bekend. Heb jij ze ergens gespot? Laat het ons dan weten. Tot die tijd kan je de LouLou Tuxedo jeans online bestellen via de website van Hudson. 

12_05_WEB_k_kurkov-2-580x886-thumb-466x592-92715

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *