Maastricht magazine >
fashion

Sneakers van Nederlandse bodem

Sneakers van Nederlandse bodem

Zwichten we massaal voor desginersneakers van ChloéIsabel Marant en MiuMiu, ook Nederland heeft wat te bieden op het gebied van sneakers. Zo is Joy dolgelukkig met haar sneakers van Paul Warmer. Binnenkort komt er weer een hotspot bij waar je die high heels met een gerust hart kunt inruilen voor een paar sneakers. Op 18 april opent de nieuwe winkel Baskèts zijn deuren. Naast exclusieve lijnen van bekende namen als Adidas, Converse en Vans koop je er ook schoenen van eigen bodem. Van casual chic tot trendy, Baskèts heeft het.

Artikel begint onder de advertentie

Zo verkoopt de winkel het jonge label Mason Garments, dat high-end sneakers maakt met een recessie-proof prijsje. Voor de zomercollectie werkte het merk samen met de rising star onder de stylisten, Giovanni Laisina. De collectie bestaat uit vijf modellen, die elk voorzien zijn van een detail aan de achterkant. Van een kwastje of rits tot een omslagje.

 

Een ander Nederlands label dat bij Baskèts te vinden is, is Etiquette Amsterdam. De no-nonsense sneakers van het merk worden met de hand gemaakt in Portugal.

Mason_Garments_ss2012_brazilian_sneaker1

EtiquetteAmsterdam2

Links sneaker Barzilla van Mason Garments, rechts twee low top exemplaren van Etiquette Amsterdam.

Foto boven: Coach Grant Sand van Mason Garments.

Keus genoeg dus bij Baskèts, gelegen aan de Elandsgracht

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *