Maastricht magazine >
beauty

Tangerine tango make-up van Sephora x Pantone Universe

Tangerine tango make-up van Sephora x Pantone Universe

Pantone is een autoriteit op het gebied van kleur. Het instituut heeft Tangerine Tango, een energieke kleur die het midden houdt tussen rood en oranje, uitgeroepen tot kleur van het jaar 2012. Dankzij een samenwerking met beautyketen Sephora straal jij deze zomer met make-up in deze kleur. Er is namelijk een complete collectie in Tangerine Tango. Van lipgloss en kwasten tot oogschaduw en make-up tasje. Je moet dus wel van deze frisse, zomerse kleur houden. Maar ach, in Nederland komt oranje altijd wel een keer van pas. Al is het alleen maar tijdens koninginnenacht of het Europees kampioenschap voetbal.

Artikel begint onder de advertentie

Musthave is het nagellaksetje. Ondanks dat het vier keer dezelfde kleur is toch helemaal anders dankzij de finish. In het setje vind je namelijk een matte en glanzende lak, een exemplaar met glitters en een creamy variant. Ook de nepwimpers die op veertjes lijken zijn pretty special.

PantoneNailPolish Pantone_Sephora-eyelash-curler Pantone_Sephora_wimpers

De limited edition lijn is helaas alleen in de Amerikaanse vestigingen van Sephora te koop. Maar als we er allemaal vaak genoeg naar vragen misschien binnenkort ook in ons land!

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *