Maastricht magazine >
fashion

Printed jeans van Mother

Printed jeans van Mother

Dit najaar signaleerden we een jeans met luipaardprint van Current/Elliott. Maar ook deze zomer blijft printed jeans helemaal hot. En dan doelen we op de exemplaren van Mother. Behoorlijk opvallend en dus zeker niet voor iedereen. A Day in Paradise zorgt voor een compleet landschap op je benen, van bloemenweide en berg tot wolkenlucht. Een dergelijke print al eerder gezien? Dat klopt, namelijk bij de pre-zomercollectie 2012 van Carven. En dan is er nog een zoete variant, met de naam Cherry Pickin. Zoals de naam al doet vermoeden is deze jeans bezaaid met kersen. Beide broeken zijn skinny en hebben een lage taille, een model dat door Mother is bestempeld tot The Looker.

Artikel begint onder de advertentie

Mother is het jeanslabel van Tim Kaeding, voormalig creatief directeur van 7 for All Mankind, en Lela Tillen, voormalig sales director van Citizens of Humanity. Het duo wilde een onderscheidend merk in de markt zetten. Niet zozeer op het gebied van pasvorm, want er is er altijd wel eentje die past, maar door middel van zacht denim. Het duurde meer dan twee jaar om de juiste stof te vinden. Of het de fans om het zachte denim te doen is betwijfel ik, het zijn met name de goede modellen en in dit geval de prints die het merk laten uitblinken.

 

mother-denim-printed-jeans1 MOTHER-SS12-LookBook

Links Cherry Pickin, rechts verschillende modellen met dezelfde wassing uit de SS 2012 collectie.

Foto boven: printed jeans A Day in Paradise.

Bij ons zijn geen offline verkoopadressen bekend. Heb jij het label ergens gezien? Laat het ons dan weten. Tot die tijd koop je Mother online bij Net à Porter.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *