Maastricht magazine >
fashion

Phillip Lim 31-hour tassenlijn

Phillip Lim 31-hour tassenlijn

Een beetje werkende vrouw heeft haar dagindeling goed voor elkaar. Voor een meeting eerst naar de sportschool? Geen probleem. Laptop mee naar kantoor? Maar natuurlijk. Vanuit het werk meteen door naar die belangrijke borrel? Been there done that. Overdag wisselen van schoenen? Kinderspel. Maar de hele dag verschillende tassen meeslepen? Aha, dát is dan opeens een heel ander verhaal.

Phillip Lim snapt dit verhaal en dus komt de Amerikaanse designer met de bijzondere 31-hour capsule tassenlijn. Voor de zakenvrouw met te weinig uren in een dag. Voor elk onderdeel van de dag een tas. Dé tassenlijn om je extra lange dag mee door te komen. Een altijd handige clutch, een zakelijke portfolio-tas, een klassieke totebag alias een praktische weekendtas. Hoe ingenieus. Nu al uitgeroepen tot dé streetstyle tas van 2012.

Artikel begint onder de advertentie

De 31-hour tassenlijn is vanaf eind deze maand te verkrijgen via de Phillip Lim boetieks en online via Net-a-porter. Verheug je op de basiskleuren wit, zwart, cognac en marine, maar ook de frisse voorjaarskleuren zullen niet ontbreken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *