Maastricht magazine >
fashion

Tassen van Gianlisa

Tassen van Gianlisa

Als er Frans én Italiaans bloed door je aderen stroomt dan moet je wel bijna een fashionista zijn. En dat is Elise Brasca van het jonge tassenlabel Gianlisa. Hoewel ze eerst rechten en European business studeerde zwichte ze, na gewerkt te hebben bij merken als Miu Miu en Dior, voor de modewereld. De tassen van Gianlisa worden met de hand gemaakt in Toscane, met respect voor tradities en vakmanschap. Op het eerste gezicht lijken de tassen uit de Rockmantique serie (romantisch met een rock vibe) de zoveelste kopie van de doorgestikte tassen van Chanel. Maar wie goed kijkt ziet een printje van gitaren en sterren, die zo afkomstig had kunnen zijn uit de rock ’n roll collectie van Prada.

Artikel begint onder de advertentie

 

Op het moment bestaat de collectie uit slechts vier tassen. Een rockmantique schoudertasje en shopper, en twee messengerbags met details van kettingen. Ik ben benieuwd of we in de toekomst nog meer gaan horen van Gianlisa.

gianlisa_messengerbag_bruin gianlisa-messenger-zwart

Volgens mij heeft Nederland Gianlisa nog niet ontdekt, en omgekeerd. Wie voorlopig niet naar Milaan of Parijs reist kan terecht bij de Franse webwinkel Les trouvailles d’Elsa.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *