Maastricht magazine >
fashion

Subtiel anders van Clu

Subtiel anders van Clu

Het verhaal van het Amerikaanse label Clu begon ooit met een haute couture T-shirt collectie. Inmiddels is het aanbod van dit merk uitgegroeid tot een fraaie collectie basics. Nou ja, basics. De kleding lijkt op het eerste gezicht simpel en effortless door de losse vormen en het bescheiden kleurenpalet. Maar de items zijn stuk voor stuk voorzien van een twist door middel van color blocking. Niet in felle kleuren, maar grijs, zwart en poedertinten. Zoals een afwijkend achterpand of kleurpanelen op de mouwen. Draagbaar maar toch anders. Tijdloze kleding waar je nog lang plezier van zult hebben. Als ik het merk niet kende had ik gegokt op Scandinavisch. En dat is een compliment.

Artikel begint onder de advertentie
Clu_aw2011_toplace2 Clu_AW2011_trui Clu_AW2011_top1

Van links naar rechts: long sleeve met inzet van kant, sweatshirt met contrasterende mouwen en top met gebreid voorpand.

Foto boven: sweater-jurk met panelen en zwarte strik achter.

Op de website van Clu staan een klein aantal Europese verkoopadressen. Loves to Have kon nog geen verkooppunt in Nederland ontdekken. Jij wel? Laat het ons weten! Tot die tijd koop je Clu onder andere bij Yoox.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *