Maastricht magazine >
beauty

Looking fabulous met NIP+FAB

Looking fabulous met NIP+FAB

Tegenwoordig sta je niet alleen op de wachtlijst voor tassen, maar ook voor de producten van NIP+FAB. Te koop bij Boots en eigenlijk een doorsnee mainstreet merk. Toch stonden de Engelsen er vorig jaar voor in de rij. De Tummy Fix crème, een van de meest gewilde producten, was een uur na de introductie al op veel plaatsen uitverkocht. Dit jaar zet NIP+FAB in op de frown fix, een instant filler voor denkrimpels. Zelfs celebrities als Ellie Goulding en Julia roberts, die met gemak de duurste crèmes kunnen aanschaffen, zweren bij het merk. Dag chirurgen van Nip/Tuck, hallo NIP+FAB!

Artikel begint onder de advertentie

Hoewel ieder beautymerk ons belooft dat al onze minpuntjes als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen en onze huid er jonger en stralender uit zal zien dan ooit lijkt NIB+FAB het ook echt waar te maken. Enthousiaste smeerders zijn lyrisch over de producten. Zo blijkt maar weer dat je niet altijd honderden euro’s neer hoeft te tellen voor een wondercrème! Wat NIB+FAB ook een leuk merk maakt is dat ze zichzelf niet al te serieus nemen en hun producten met humor brengen. Zo heet een giftbox voor de kerst met een bust fix, dry leg fix en tummy fix ‘have your cake & eat it’. Ook gooit het merk niet met moeilijke namen van ingrediënten. Lekker simpel!

nipfab_skincare1 nibfab_pamperkit nibfab_frownfix

in blauw de gezichtsverzorgingslijn, daarnaast het ‘have your cake & eat it’-pakket met daarin onder andere de beroemde Tummy Fix en tenslotte de Frown Fix.

Foto boven: de bodycare producten van NIB+FAB.

De producten van NiB+FAB staan nog niet in de Nederlandse winkels maar zijn wel te bestellen bij ASOS.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *