Maastricht magazine >
fashion

Gehaakte dassen van Cravatta Pelliano

Gehaakte dassen van Cravatta Pelliano

Op en top retro, zo’n gehaakte stropdas. Het is het eerste item waarmee Cravatta Pelliano de moderne Nederlandse man wil verrassen. De vier jonge Nederlandse ondernemers achter het merk willen de lat voor herenmode wat hoger leggen. En weer meer stropdassen in het straatbeeld krijgen. Ben benieuwd of dat gaat lukken met wat gehaakte lapjes. Italiaans handwerk, dat dan weer wel. Gemaakt van kasjmier en zijde.

Artikel begint onder de advertentie

Ze weten het in ieder geval goed te brengen.Zo heeft iedere das een eigen naam die tot de verbeelding spreekt. Zo is er ‘Ouwe Baas’, een hommage aan je grootvader. En ‘Gordon Gekko’, vernoemd naar een personage uit de bekende film Wall Street.

 

Er zijn twaalf verschillende dassen. Van eenvoudig in unikleur tot exemplaren met stippen, strepen en doodshoofden. Een goed kado voor de feestdagen. Dat is weer eens wat anders dan sokken!

cravatta_pelliano_constellation1

cravatta_pelliano_gordon_gekko cravatta_pelliano_ouwe_baas cravatta_pelliano_whatthedot

De modellen Constellation, Gordon Gekko, Ouwe Baas en What the dot?.

Foto boven: Warm Grey

Je koopt de dassen van Cravatto Pelliano tot en met half december in de City Lounge van het merk aan de Coolsingel in Rotterdam. Scroll naar beneden voor andere verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *