Maastricht magazine >
fashion

Bokkies, de nieuwe Ugg?

Bokkies, de nieuwe Ugg?

Hoeveel laarzen komen er wel niet voorbij? Winterse stappers, zomerse varianten. Is de Ugg ook dit jaar niet van het podium te slaan, de afgelopen jaren scoorden Minnetonka en Mou. Hebben we de Akha-boot die het vorig jaar goed deed en is ook de Ibiza laars Hector geen ondergeschoven kindje. Na de Kiboots is het nu de beurt aan Bokkies. Laarzen die hun naam te danken hebben aan de steenbok, straight from South-Africa met een Nederlands tintje.

Artikel begint onder de advertentie

De Bokkies vormen een offensief tegen een wereld die uitblinkt in mass-production. Stijl en fun, dat is het idee achter het merk dat naast laarzen ook tassen en accessoires vervaardigt. Een label dat duidelijk geïnspireerd is op Zuid-Afrika, alwaar de Nederlandse ontwerpster Ellen Fortmann-Biesheuvel woont. In de greep van de materialen die Zuid-Afrika biedt en in combinatie met haar Europese achtergrond is het merk ondertussen uitgegroeid tot een label met faam. Musthave 2011? Zeker een runner-up!

Bokkies python belt

Python riem

De Bokkies zijn er in vele verschillende prints. Zowel met hoge en lage schacht. Je koopt jouw Bokkies online. De overige merken genoemd in dit artikel vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven, waar je kunt zoeken op label, categorie en plaatsnaam.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *